Nieuws

 • Goed nieuws! Wij zijn 1 juli weer geopend!

  Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Die hebben we op deze speciale pagina voor jullie bij elkaar gezet.

  Lees meer
 • Agaath & Walter samen in de Milon Cirkel

  ​“Samen sporten maakt het nog leuker om fit te worden. Kom ook eens kijken en neem je partner mee!”

  Lees meer
Meer nieuws

Succesverhalen

Anton Coenen viel af met Milon

“Dat gebeurt mij nooit, ik houd mijn gewicht wel in de gaten!” Zo dacht Anton Coenen (71 jaar) tot voor kort. Maar het gebeurde hem toch. En het ergste was dat zijn suikerniveau te hoog werd. Een waarde van 7.1 is echt te hoog!

Wat te doen?
Anton besefte dat hij aan pillen moest of meer gaan bewegen en anders gaan eten. “Op aanraden van mijn echtgenote, de praktijkondersteuner en een diëtist ging ik dan toch maar op zoek naar een sportschool”, meldt hij. Die vond hij midden in zijn eigen wijk. Bij Sportschool Tom van de Kolk meldde hij zich voor de zgn. Milon-training.

Met Milon aan de slag
Anton: “De Milon is een circuit van 8 toestellen. Die toestellen worden door de computer precies op maat afgesteld. Het circuit moet je voor een maximaal effect moet je 2x afleggen. In 40 minuten ben je klaar en … behoorlijk moe.”

Het resultaat van de Milon-training
“Het resultaat was onverwacht, in 3 maanden tijd ben ik 3 kilo afgevallen”, aldus een gelukkige Anton. “Geweldig is ook dat mijn suikergehalte van 7.1 is gedaald naar het aanvaardbare 6.4!! En dat zonder pillen, hoera! Het is extra leuk op de trainingsvloer omdat je leuke, sportieve mensen ontmoet. Bovendien zijn de coaches vriendelijk en kundig!

Het gebeurt Anton niet meer…
"Dit alles heeft van mij een (beetje) een ander mens gemaakt. Ik heb meer energie gekregen en een betere motivatie om door te gaan met sporten. Ik wil nog lang zo energiek en gezond blijven. Overgewicht en te hoog suikergehalte? Mij zal het niet meer gebeuren!", besluit Anton.

-------------------------------
 

Aletta boekte snel resultaat met Milon Club

Aletta boekte snel resultaat met Milon Club
Nadat zij met pensioen ging merkte Aletta dat haar conditie minder werd. En, dat zij zwaarder werd. Tijd voor actie dus! In de krant zag zij de advertentie van Health & Lifestyle Milon Club in Heerhugowaard. Daar wilde ze meer van weten …

Starten met Milon
Aletta maakt een afspraak bij de Health & Lifestyle Milon Club en kreeg een gedegen uitleg over wat sporten en afslanken volgens Milon inhoudt. Ze werd direct enthousiast en zo begon zij in januari 2019 met haar Milon-abonnement.

Kilo’s kwijt en toch sterker!
“Na enige weken merkte ik al dat mijn spierkracht beter werd. Ook het afvallen ging goed. Na vier maanden was ik al 8 kg kwijt”, meldt Aletta. Ook over de begeleiding is zij zeer te spreken. “Wat ik zo prettig vind aan het sporten bij de Milon Club is dat er persoonlijke begeleiding is. Je wordt heel goed in de gaten gehouden, en je krijgt advies over het juiste gebruik van de apparaten.”

Plezier staat voorop
Aletta heeft ervaren hoe leuk sporten en afvallen met Milon Club is. “Twee maal per week ga ik sporten en dat doe ik met veel plezier. Doordat het ook niet veel tijd kost, blijf ik gemotiveerd.

--------------------------------------


Brenda greep haar kans

Brenda Dekker zag op Facebook een advertentie van Health & Lifestyle Milon clubs en wist het meteen: "Deze kans moet ik grijpen want dit kon voor mezelf niet zo langer. Ik zat in een depressie en dit is een hele goede stap geweest! Ik moest veranderen …"

"I'm not losing weight. I'm getting rid of it. I have no intention of finding again. Vertaalt zegt Brenda: "Ik verlies geen gewicht. Ik doe het voor altijd weg en ik vind het niet meer terug."

Goed voelen en kilo's kwijt
Na 4 maanden sporten volgens de Health & Lifestyle Milon clubs-methode is Brenda al meer dan 10 kilo kwijt. "Ik durf mezelf weer aan te kijken in de spiegel." Maar minstens zo belangrijk is dat ze zich weer goed voelt. "Ik zit weer goed in mijn vel, dat is voor mij het belangrijkste. Vanaf het begin merkte ik dat mijn conditie vooruitging. Het waren die vele kleine momenten waaraan ik merkte dat het sporten echt hielp. Inmiddels geeft het me steeds meer motivatie."

Geen jojo-effect
"Blijvend iets doen is ook blijvend resultaat", zegt Brenda: "Na 35 minuten heb je al je spiergroepen in je lichaam getraind. Daardoor ben je snel klaar en heb je een voldaan gevoel! Ook vind ik het prettig om een stok achter de deur te hebben. Voordat je gaat trainen vragen de begeleiders wanneer je volgende trainmoment is. Die stok achter de deur heb je niet in een normale sportschool!"

Sportmaatjes
Brenda meldt dat ze bij Health & Lifestyle Milon clubs al gauw sportmaatjes kreeg. "Het is altijd erg gezellig, je kunt het vergelijken met een buurthuis." Ook krijgt ze complimenten van mede-sporters. "Een mede-sporter moest zelfs drie keer kijken en gaf een compliment aan me dat ik veel was afgevallen. Dat deed wat met me… het geeft me nog meer motivatie om mijn doel te behalen.''

 

Nieuws

 • Goed nieuws! Wij zijn 1 juli weer geopend!

  Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Die hebben we op deze speciale pagina voor jullie bij elkaar gezet.

  Lees meer
 • Agaath & Walter samen in de Milon Cirkel

  ​“Samen sporten maakt het nog leuker om fit te worden. Kom ook eens kijken en neem je partner mee!”

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Health & Lifestyle Milon clubs
Middenweg 195 A
1701 GA Heerhugowaard

072 - 2001270